Pelitila

Jos Kaspersky-sovellus on käynnissä koko näytön tilassa samanaikaisesti tiettyjen sovellusten kanssa (erityisesti tietokonepelit), seuraavia haittavaikutuksia voi ilmetä:

Jos et haluat muuttaa Kaspersky-sovelluksen asetuksia manuaalisesti aina, kun siirryt käyttämään koko näytön tilaa, voit käyttää pelitilaa. Jos pelitila on käytössä ja pelaat tai käytät sovelluksia koko näytön tilassa, Kaspersky-sovellus ei suorita tarkistusta tai päivitystehtäviä eikä näytä ilmoituksia.

Voit ottaa pelitilan käyttöön seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse SuorituskykyasetuksetTietokoneen suorituskyvyn optimointi.
  4. Valitse Pelitila-valintaruutu.

Voit myös valita Älä häiritse -tila -valintaruudun. Tässä tilassa et näe ilmoituksia, jos työskentelet aktiivisesti joillakin sovelluksilla. Myöskään tarkistus- ja päivitystehtäviä ei käynnistetä.

Kun Pelitila tai Älä häiritse -tila on käytössä, et myöskään näe samaan laitteeseen asennetun Kaspersky VPN Secure Connection- ja Kaspersky Password Manager -sovelluksen ilmoituksia.